'54 Ford Club of America - Forum

Forum participation is open to the general public. This forum is made possible by dues paid by the members of the 54 Ford Club of America. Therefore we ask that, if you post a car or parts for sale, you join the national club.
It is currently Fri Nov 16, 2018 10:31 am

All times are UTC - 6 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Thu Aug 30, 2018 10:25 am 
Offline
User avatar

Joined: Sat Jun 04, 2016 4:31 pm
Posts: 37
Location: Dallas, Tx
it's 12v. and wasn't holding a charge. they adjusted the carb and idle. the cable down to the starter was in pretty bad shape, so switched that out too. seems to be good now.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Aug 31, 2018 2:40 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 12, 2009 10:27 pm
Posts: 46
Location: Foster, Oklahoma
Great, the bad cable was probably the cause. Now you can cruise over the holiday.

James

_________________
James


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC - 6 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group